Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtbiffar med champinjonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med såsen. Häll av och spara spadet från champinjonerna. Skär ev. svampen i mindre bitar. Fräs svampen i margarinet tills det knäpper i dem. Strö över mjölet och rör om. Späd med spad, mjölk och grädde. Låt såsen koka på svag värme under omrörning nårga minuter. Smaka av med salt, peppar och soja. Rör samman köttet med osten. Klipp eller smula örterna och lägg dem i färsen tillsammans med de övriga ingredienserna.Arbeta till en jämn smet. Forma biffar. Stek dem gyllenbruna på båda sidor i lite margarin. Ca 3 minuter på varje sida. Värm såsen och bjud biffarna med sås och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.