Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtdoftande cannelloni.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den perfekta bjudrätten! Går bra att förbereda och sedan bara gratinera med den krämiga ostsåsen i sista stund.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kycklingfärsen i smöret till en grynig massa. Tillsätt pesto, pressa i vitlöken och rör i kesellan. Lägg fyllningen i en plastpåse, klipp av ett hörn och spritsa fyllningen i cannellonirören. Lägg dem i en smord ugnsfast form.
  2. Sås: Koka upp matlagningsgrädden med vinet och blanda ner basilika och mozzarellaost. Salta och peppra. Häll såsen över cannellonirören och grädda i ugnen ca 35 min i 200 grader. Strö gärna hackade tomater över den färdiga gratängen och servera en blandad sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.