Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtdoftande kasslersallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch sallad med tomatdressing och krutonger som man gör av vitt bröd som skärs i tärningar och steks härligt frasiga i smör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i strimlor. Förväll bönorna i lättsaltat vatten, häll av vattnet och låt dem kallna. Skölj och torka salladen. Halvera tomater och rädisor. Plocka bladen av basilikan och persiljan. Blanda alla ingredienserna till salladen.
  2. Tomatdressing: Blanda tomatpuré, socker, salt och vinäger. Tillsätt oljan, lite i taget, vispa under tiden. Strimla och blanda ner basilikan.
  3. Strö krutongerna över salladen. Servera dressingen bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.