Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtdoftande rödbetsbiffar med fetaostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den hemliga ingrediensen som lyfter rätten är timjan och rosmarin. Smakfest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv rödbetorna och hacka löken. Mixa bönorna tillsammans med ägget, löken och majsstärkelsen. Blanda ner rödbetorna, örterna, salta och peppra.
  2. Hetta upp en panna med smör och olivolja och klicka ut biffar med hjälp av en sked. Strö sesamfröna på den sida som hamnar uppåt. Stek biffarna på medelvärme några minuter på varje sida.
  3. Fetaostkräm: Smula fetaosten och rör ihop den med créme fraiche.
  4. Servering: Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen och servera biffarna med couscous, fetaostkräm, sallad och oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.