Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtfylld fläskfilé med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Perfekt bjudmat om man vill prova något nytt!

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filén ren från hinnor och fett. Krydda köttet och klappa in persiljan och gräslöken. Vira in filén i bacon med skarvarna neråt. Lägg den på ugnssäkert fat och stek i mitten av ugnen ca 35 min. Gör under tiden såsen; bladna ihop alla ingredienserna i en kastrull och sjud upp under omrörning. Håll den varm. Skär upp filén i ganska tjocka skivor. Servera med klyftpotatis och grön sparris!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.