Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örthonung

 
Skriv ut

Väldigt användbar, till marinader, dressingar eller ringla lite på en smörgås med färskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ honungsburken i kylen någon dag innan du ska göra örthonungen. Den ska vara kall när man mixar den med örterna.
  2. Häll honung och örter i en mixer. Mixa tills honungen är helt grön. Det tar 3–5 minuter. Häll tillbaka blandningen i honungsburken och sätt genast på locket. Förvara honungen i kylen. Den behåller nämligen sin gröna färg om den får stå kallt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.