Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtig kycklingsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad och god. Receptet kommer från min arbetsplats. Servera med 2 minibaugetter och smör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs strimlad purjolök med tärnad kycklingfilé i smör. Tillsätt tomat och fräs med några minuter. Häll på hönsbuljongen och timjan, rosmarin. Låt sjuda 10 min. Red soppan med 1 msk Maizenamjöl utrört i vatten och smaka av med finrivet skal från ½ citron, lite citronsaft, salt. peppar och ½ dl hackade örter, t.ex. basilika, persilja.
  2. Servera med 2 minibaugetter och smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.