Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtigt mos

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

ICA Buffé nr 10 2011

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen, skär den i bitar och koka mjuk i lättsaltat vatten.
  2. Strimla salladslöken. Värm smör, grädde och mjölk med salt och peppar.
  3. Häll av potatisen och pressa den genom en potatispress. Tillsätt smörblandningen, salladslök och örter.
  4. Rör snabbt ihop till ett mos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.