Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtjärpar med sås, potatis och lingon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittade detta receptet för många år sedan. Efter provsmakning så hamnade det som en av våra favoriter i kategorin vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraichen, med 1 riven vitlök och 3 tsk torkad rosmarin.
  2. Blanda färsen med 1 dl crème fraiche och ägg. Rör färsen smidig och krydda med salt och peppar.
  3. Forma avlånga ägg och stek dem på svag värme i en klick smör.
  4. Vispa ut resten av crème fraichen med buljong och soja. Värm såsen och servera till järparna med kokt potatis och lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.