Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtkryddad linssallad med knaprig parmaskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

262 kalorier per portion 9 g fett, 26 g kolhydrat, 19 g protein

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva salladslökarna, pressa vitlöksklyftan. Skölj linserna och låt dem rinna av. Halvera körsbärstomaterna.
  2. Värm oljan i en stekpanna och fräs vitlök och salladslök försiktigt i 2 minuter. Rör ner linser, vinäger, örter och tomater, ställ åt sidan.
  3. Hetta upp en stekpanna och stek parmaskinkan knaprig i 1-2 minuter.
  4. Lägg upp linssalladen på ett stort serveringsfat, lägg skinkskivorna överst och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.