Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtmarinerad fläskfilé på salladsbädd

 
Skriv ut

Jättegod och enkel bjudrätt, jag har gjort den utan salladsbädden

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fläskfilén, bryn den runtom och stek färdig i ugnen på 200 gr värme i ca 20 min. (65 gr)
  2. Rör ihop olja, vinäger, vitlök och örter. Smaka av med salt och peppar. Häll i plastpåse och lägg ner den varma filén. Låt kallna, vänd då och då. Marinera minst 5 tim.
  3. Arrangera salladsbädden på ett fat. Skiva fläskfilén tunt och lägg den ovanpå. Droppa över resten av dressingen och servera med tex kokt potatis och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.