Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtöverbakad fisk med hummersås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb och god fiskrätt som har konjak i hummersåsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en smord ugnsform, strö över salt och peppar.
  2. Mixa smör, örter, ströbröd och senap i en matberedare till en jämn röra. Bred ut röran över fisken och ställ in i ugnen i 15 minuter.
  3. Lägg alla ingredienser till såsen i en kastrull och koka upp under 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera fisken med hummersåsen och nykokt svart råris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.