Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtsås

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En gammal goding från AoM nr 7 1981 som jag gjort måååånga gånger och som alltid blir succé ävenså denna midsommar 2016, fler ville ha receptet. Ibland var det bättre förr utan några konstigheter! Såsen går till det mesta till fisk, kött, kyckling att dippa grönsaker i mm mm.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda majonnäs, senap, örtkryddor, salt och vitlök. Rör därefter i gräddfilen. Låt såsen stå svalt minst en timme så att smakerna hinner ’gifta sig’.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.