Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtspäckad fläskytterfilé à la Nettan

(1 kommentar)  
Örtspäckad fläskytterfilé à la Nettan Örtspäckad fläskytterfilé à la Nettan Örtspäckad fläskytterfilé à la Nettan Örtspäckad fläskytterfilé à la Nettan
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Denna rätt komponerade jag idag. Skär ett längsgående snitt i filén och fyll den med en ört -och ostkräm. Bryn den lätt. Låt den bli färdig i ugnen. Köttet blir saftigt och smakrikt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Putsa filén. Skär ett längsgående snitt i filén. Krydda den runt om med salt och svartpeppar.
  3. Blanda ingredienserna till ostkrämen. Fyll skåran med ostkrämen. Bind ihop filén med bomullssnöre.
  4. Bryn filén lätt i en panna. Lägg över den i en ugnsform och efterstek i ca 20-30 minuter.
  5. Ta upp den och låt den vila lite innan den skärs i skivor.
  6. Servera med klyftpotatis, en god sås och grönsallad.
  7. Lycka till! smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Dansmyran 13 augusti 2009

    Har nu tillagat denna rätt. Den var smarrig ;D och enkel att tillaga. Ska göras fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.