Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtstekt fiskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott och lätt

Ingredienser

Instruktioner

Tina fiskbitarna. Mixa bröd, ost och kryddgrönt i matberedaren. Salta fiskbitarna och vänd dem först i uppvispat ägg, sedan i örtblandningen. Stek fisken i matfett på ganska svag värme tills ytan har fått fin färg och fisken är genomstekt., ca 3-5 minuter på vardera sida, beroende på fiskens tjocklek. Servera med tomater och kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 20 januari 2012

    Helt ok fiskrätt. Var lätt att göra.../ Inger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.