Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtstekt kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med kokt ris och en grönsallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär kycklingen i 4 delar. Smält smöret i en liten långpanna i ugnen ca: 2 minuter. Blanda i salt, peppar och örtkryddor.
  3. Lägg kycklingdelarna med skinnsidan ner i långpannan. Stek i ugnen i 20 minuter.
  4. Vänd kycklingbitarna och stek tills skinnsidan har fått fin färg och köttet är helt genomstekt 20-25 minuter till.
  5. Servera med kokt ris och en grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • enAnnan 14 september 2008

    Kalasgott! Vi använde timjan och oregano och klippte även i repad timjan och citron i riset som vi åt till. Kommer att ätas fler ggr - helt klart. Full pott från både mig och sönerna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.