Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Österbottnisk sallad med lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett litet smakprov från Österbotten, Finland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Finhacka kål, purjolök och äpple. Blande i en skål.
  2. 2. Smula grynosten ovanpå.
  3. 3. Finstrimla laxen och placera snyggt överst.
  4. Blanda ingredienserna till såsen och låt gärna stå i kylskåpet ett par timmar så att kryddorna hinner ge smak. Häll såsen över salladen och garnera med en dillkvist och citronskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.