En supergod och enkel rätt!
Instruktioner
- Skär fisken i bitar. Krydda med timjan, salt, peppar och häll citronjuicen över och låt det dra i 10 minuter.
- Skala och skär potatisen i skivor, ansa purjon och skär den också. Fräs purjon i lite margarin i en gryta men den ska inte få någon färg.
- Häll i potatisen, vatten och buljongtärningarna och låt sjuda i 7-10 minuter. Potatisen ska bara vara halvmjuk.
- Lägg ned fisken i grytan Låt det sjuda i 3-5 minuter. Tillsätt ev mera kryddor.
- Ta upp ½ dl spad och smaksätt med pepparot, häll tillbaks det sedan i grytan.
- Skålla och skala tomaten. Kärna ut den och skär den smått och lägg ned den i grytan tillsammans med kryddgrönt och lite margarin. Lägg på locket och låt margarinet smälta.
Klart för servering!
Publicerat den
19 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar