Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Österrikisk Käse-Sahne-Torte

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 3 timmar 20 minuter
Skriv ut

Delikat kaka!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg gelatinet i vatten cirka 10 minuter. Vispa äggulor och socker . Rör ner Keso, mandel, vaniljsocker och gräddfil. Krama ur gelatinbladen och smält dem i en kastrull över svag värme. Rör ner dem i smeten. Vispa äggvitorna till hårt skum och rör ner dem försiktigt i smeten. Lägg en tårtbotten i en form med löstagbar botten. Häll i smeten. Strö över mandeln. Låt tårtan stå kallt att stelna cirka 1 timme.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sork 10 maj 2010

    Wow! verkligen god och så underbart enkel att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.