Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Österrikisk syltomelett

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela äggen i gulor och vitor. Blanda gulorna med mjölk och mjöl till en jämn smet.
  2. Vispa vitorna till skum, de ska inte bli fasta. Blanda ner vitorna i äggsmeten.
  3. Stek hälften i taget av smeten på svag värme i en liten stekpanna. Eller stek alltsammans i en större panna. Vänd omeletten, eventuellt med hjälp av ett lock, och stek på den andra sidan.
  4. Vik ihop omeletten med sylt emellan. Pudra över florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.