Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Övernattskakor

 
  • Serverar: 100 portioner
Skriv ut

En annorlunda kaka från gammalt recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker och vaniljsocker. ½ tim för hand eller 10-15 min med elvisp.
  2. Blanda vetemjölet. Klicka ut smeten på smorda plåtar och strö på lite strössel. ALLT DETTA GÖRS PÅ KVÄLLEN!
  3. Plåtarna får stå i varmt rum över natten.
  4. Gräddas morgonen därpå i svag ugnsvärme, 150 grader, tills de fått lite färg.
  5. I och med att kakorna får stå sjunder mjölet mot botten och kakan smakar som spettekaka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.