Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Okonomiyaki

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Japansk vitkålsraggmunk med valfritt tillbehör Jag har i det här receptet använt lax då det var det som jag hade hemma. Men kunde lika gärna haft en makrillburk eller bacon och svamp som tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg, vatten med kryddorna (ev buljong). Rör i mjölet Rör ner den finhackade vitkålen tillsammans med tunna skivor av fisken. Det ska bli kladd på allt men inte en kladdig röra. Stek i olja använd gärna två stekspadar för att vända då den ska vara ett par cm tjock. Det ska bli en fin stekyta en och konsistens som tillåter att den stjälps upp på tallrik.
  2. Serveras varm med Worcestershiresauce och majonäs

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.