Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Okragryta med lök och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras med ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm oljan i en kastrull och fräs lök och vitlök gyllenbruna. Tillsätt tomater, citronsaft och tomatjuice. Sjud under lock ca 10 minuter.
  2. Tillsätt okran och kikärtorna och sjud ytterligare 5 minuter (20 minuter för färsk okra). Tillsätt hackad färsk oregano, peppar och salt strax före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.