Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oktobergryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Bra mat mitt i veckan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Skala och skär lökarna i klyftor. Koka upp vatten och buljongtärningen i en gryta. Tillsätt lök, soja, salt och kryddor. lägg i köttet. Koka upp och sjud i ca 10 min.
  2. Skala och grovstrimla rotsakerna under tiden. Lägg strimlet i grytan. Tillsätt timjan, vitlök och tomatpure. Koka vidare ca: 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Glitterfia 23 oktober 2008

    Oj, så gott det här blev! Kommer definitivt att lagas flera gånger. Gjorde dock några små ändringar bytte ut rotsellerin mot en stor morot. Tog 2 stora lökar och en purjolök och tillsatte även en röd paprika. En klar 5:a från mig, tack för detta smidiga och goda recept Mvh Glitterfia

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.