Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oktoberkaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Går bra att baka året om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker, mjöl och bakpulver. Häll ner mjölken och rör till en jämn smet. Slå i smöret.
  2. Häll ner smeten i en bröad och smord form. Tryck ner ganska stora äppelbitar i smeten. Strö över socker och kanel. Grädda i 225º i 30 minuter.

Kommentarer (1)

  • victea 11 november 2012

    Jag tycker den här äpplekaka är både god och enkel att göra. Hoppas det inget gör att jag lägger in en bild på den. Har haft detta recept i många år och den är en av min favoriter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.