Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oktoberlåda med krabba

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig alltiett-låda som kan göras klar i förväg och bara gratineras strax före servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Koka riset enligt anvisning på paketet. Låt krabbköttet rinna av, spara spadet till soppan. Blanda ris, krabbkött och räkor. Fördela blandningen i en smord ugnssäker form.
  3. Vispa ihop räksoppspulvret med vatten, mjölk och krabbspad i en kastrull. Låt soppan sjuda någon minut under vispning. Blanda i dillen.
  4. Häll stuvningen över riset. Peta med en gaffel så att stuvningen fördelas i formen. Strö över osten.
  5. Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter.
  6. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.