Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ola Laurizsons GI Caiprinoska Royale

 
Skriv ut

Försmak av nyår.... En lite lyxigare variant på Caiprinoska med champagne på toppen. Perfekt till nyårs-, student- eller mingelfesten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj av frukten och pressa ut saft och kött ur limen. Häll upp tillsammans med honung i ett highballglas.
  2. Tillsätt vodka och fyll upp med krossad is.
  3. Toppa med champagne.
  4. Garnera med en limeklyfta.
  5. Tips! Highballglas är det som på svenska kallas grogglas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.