Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olarsgårdens rödingfilé med messmörssås och potatispure

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Messmörssås Hacka lök låt den fräsa tills den blivit mjuk, tillsätt vitt vin reducera till hälften tillsätt fiskfond, tillsätt grädde och messmör helst brunt skivbart, smaka av med salt peppar eventuellt dill
  2. Potatispure Koka potatisen riktigt mjuk passera den eller mosa den med en gaffel Koka upp grädde och smör vispa ner det i potatisen tillsätt gräslöken och saltet
  3. Rödingen Stek rödingen i 3 msk smör och 3 msk olivolja när ryggfenan lossnar är fisken klar då skall den vara gyllenbrun på bägge sidorna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matpigan 20 maj 2016

    Om man använder filé så brukar det inte finnas någon ryggfena.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.