Jättegott! Det går bra att använda vilken fast, vit fisk man vill.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Lägg vitlöksklyftorna med skal i ett ugnssäkert kärl. Rosta dem i ugnen tills de fått fin färg. Det tar bara någon minut. Låt vitlöken svalna.
- Lägg fiskfiléerna i en smord ugnssäker form.
Mixa oliver och smör. Blanda röran med fetaost och fördela på fisken. Baka fisken i ugnen 15 minuter. Kontrollera så att fisken är vit rakt igenom, baka annars lite till.
- Koka pastan enligt anvisning på paketet. Slå av vattnet.
- Skala vitlöksklyftorna. Häll buljongen i en kastrull, pressa ner vitlöken och låt sjuda 10 - 15 minuter. Vispa ner crème fraîche. Krydda med salt och peppar. Blanda ner den kokta pastan.
- Servera pastan till fiskfiléerna.
Dekorera med dill och tomat.
Publicerat den
18 december 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott!