Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivfylld potatistårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

En härligt fyllning,krämig och mjuk

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva potatisen tunt. Hacka oliver,örter och tomater.Pressa vitlöken. Smörj en springform,ca22cm.med avtagbar kant. Fördela halva potatisen och lägg därefter på oliver,tomater, örter,vitlök och kapris. Fyll på med resterande mängd potatis. Vispa samman ägg,grädde och mjölk. Häll i äggstanningen överst i formen. Grädda mitt i ugnen ca 90 min . Ugn 200c

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • festmaten 22 maj 2008

    denna goda potatistårta bjöd en väninna på när vi hade grillkväll

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.