Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivoljemarinerade grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyttigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda citronskal och saft med vitlöken, och låt det hela stå och dra medan du skär grönsakerna. Stek eller grilla alla grönsakerna hastigt i en mycket het panna, med lite av olivoljan.
  2. Lägg över i en skål och slå över resten av olivoljan, timjan samt citron och vitlöksblandningen. Blanda runt ordentligt så att oljan fördelas på grönsakerna, salt och peppra.
  3. Låt grönsakerna marineras i cirka 30 minuter.
  4. Servera som tillbehör till kött eller fisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.