Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivpinnar

 
Skriv ut

Bröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C. Smula Jäst för matbröd i en bunke, tillsätt det 37°C vattnet och rör om tills kronjästen har löst upp sig.
  2. Tillsätt salt, matolja och vetemjölet. Blanda till en slät deg. Låt degen jäsa i 30 min på bordet. Dela degen i två bitar. Kavla ut bitarna till ca 40x30 cm plattor.
  3. Bred ett tunt lager tapenade, vik dubbel och skär 2 cm breda remsor. Vrid ändarna åt var sitt håll och dra samtidigt lite försiktigt i dem, så att de blir ca 20 cm.
  4. Lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 10-15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.