Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivrostad potatis

 
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En potatisfavorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisen och skär den i klyftor. Skala rödlöken och skär den i klyftor. Skala och grovhacka vitlöken.
  2. Lägg potatis, rödlök och vitlök i en långpanna. Repa ner rosmarin. Ringla öer oljan och vänd runt så att allt blandas. Tillaga mitt i ugnen 30-35 minuter på 225 grader. Vänd ett par gånger under tiden. Blanda ner oliver och stek ytterligare ca 5 min. Smula över fetaost och lite flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.