Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivsmör

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Vispa smör och olivolja så att det blir riktigt fluffigt, nästan som vispad grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smöret med elvisp. Tillsätt olivolja och fortsätt att vispa tills det blir fluffigt.
  2. Kärna ur och hacka oliverna. Rör ner dem i smörblandningen. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Ställ smöret kallt men ta ut det i god tid före servering.

Kommentarer (1)

  • tankgirlie 15 mars 2009

    Mums va gott, har letat efter recept på hur man gör det här smöret länge nu! Jag gjorde hälften av smöret enligt receptet och i andra hälften mosade jag ner fetaost och persilja, super gott! Smöret räckte till 11 personer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.