Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett /ägglåda i ugn

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Efter påsken hade jag en massa ägg över som behövde användas upp. Då gjorde jag detta hopkok som verkligen blev oväntat bra. Fyllningen kan varieras med annat kött och andra grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla baconet och auberginen. Stek detta så mycket som du vill ha baconet. Lägg det stekta i en smord gratängform. Strö över de strimlade tomaterna. Blanda ägg, grädde och ost och smaka av med salt och peppar. Slå stanningen över baconblandningen och ställ in formen i ugnen. 200 grader, ca 30 min. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.