Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med cognacsmedvurst och tomat

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Blev lättlagat efter gympan idag,tog vad som fanns i kylskåpet.Riktigt gott blev det!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop ägg, grädde och kryddan. Skär tomaterna i 4 delar och medvursten i mindre bitar. Häll ner äggsmeten i en ganska het stekpanna, strö över medvurst och tomater lite snyggt. Stek tills omeletten fått fin färg på undersidan och har stannat på ovansidan. Ät och njut!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.