Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med mozzarella och tomat

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabb och gott! Stor portion för en person men kan delas på två och serveras med lite sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, peppar och grädde i en skål.
  2. Skiva tomater och mozzarella.
  3. Hetta upp stekpannan till max och lägg i smöret.
  4. När smöret blivit gyllenbrunt häller du i äggsmeten.
  5. Fördela tomaterna och osten över hela omeletten. Sänk värmen till medium och lägg på lock.
  6. OBS! Rör inte i omeletten!
  7. När omeletten stelnat vänder du upp den på en tallrik så att den blir dubbelvikt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kristinahedberg 2 februari 2009

    Hej god omelett som kvällsrätt. Jag smulade i lite färsk basilika också. Serverade med tunnskivad salami och gröna oliver. Använde smal grädde så det blev lite vattnigt på tallriken. Kristina Hedberg

  • lena2323 15 maj 2012

    Mycket god kvällsmat! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.