Instruktioner
Stek pommes frites i olja, i en stekpanna tills den är klar.
Ta därefter ur pommes frites ur oljan och lägg i en skål.
Kläck de två äggen och rör samman med pommes i skålen.
Häll sedan över allt tillbaka i stekpannan med olja i,ha inte för lite olja när du steker så att den inte bränns.
Platta ut röran med en sked längst hela stekpannan. Ta en titt på undersidan för att se om den fått en ganska gyllen färg..om ja...vänd på "steken"..dvs vänd på omeletten. Om det är svårt att få hela kakan att vända sig så kan du skära omeletten i mitten och därefter vända de två delarna för sig själva. När omelletten fått färg på båda sidorna och äggen är i fast form så är den klar för att äta. Glöm inte att salta!
Jag brukar äta den med ketchup på, det blir väldigt gott.
Väldigt god till fiskpinnar eller stekt korv men går även bra att äta som den är.
Gott och snabbt :) Jag hade inga pommes hemma så jag tog potatis och skar upp och kokade en liten stund innan de stektes i oljan. Gick bra det med :)