Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med sardiner och grönt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

437 kcal/person

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, vatten och kryddor.
  2. Smält margarinet i en stekpanna. När det fått lite färg, häll i hälften av smeten. Skrapa med en gaffel så att all smet blir stekt. Omeletten ska vara krämig när den är färdig.
  3. För över den på en tallrik.
  4. Gör likadant med resten av smeten.
  5. Lägg fisk, skivad tomat, finskuren purjolök och ruccola på ena halvan av båda omeletterna. Vik över den andra halvan.
  6. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.