Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med strimlad skinka och purjolök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vanlig fransk omelett med skink- och purjolöksfyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg, mjölk,salt och peppar.
  2. Strimla och fräs skinka samt purjolök i smör. Ta upp och håll det varmt på ett fat.
  3. hetta upp smör i en stor stekpanna gärna med släppöättbelägning och häll i äggsmeten. Rör om och stek omeletten tills ovansidan börjar stelna. Häll skinka och purjofräs på ena halvan av omeletten och vik över den andra. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.