Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med tonfisk

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

God och lätt lunch eller middag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggen med vattnet och salta lite.
  2. Häll äggsmeten i en varm panna och stek på medelvärme, när omeletten nästan stelnat helt så klickar du ut tonfisken, majonnäsen och tomatpurén och stäng av plattan men låt omeletten ligga kvar i pannan en halv minut.
  3. När den är klar viker du den dubbel och serverar med en grön sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.