Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med tonfisk

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott till lunch eller som en lättare middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjolöken, tärna potatisen och fräs i smör. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar, och häll över potatisen.
  2. Stek på svag värme tills smeten stelnar, rör försiktigt med en gaffel så att smeten rinner ner.
  3. Tärna tomaterna och lägg ovanpå omeletten tillsammans med tonfisken i bitar. Strö över rucola och lökringar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.