Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett mexicana

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Omelett mexicana

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa, snitta, skölj och skär purjolöken i tunna skivor. Mjukfräs purjolöken i margarin i en stekpanna på svag värme. Häll av spadet på majskornen.
  2. Dela chilifrukten, ta bort kärnorna och skär den fint. Rör ner majs och chilifrukt i stekpannan, krydda med grönsaksfond, salt och peppar. Vispa ihop ägg och vatten och häll över grönsakerna. Stick i smeten med en gaffel så att lös smet kan rinna ned och stelna.
  3. Skiva och lägg på tomaterna. Strö över oregano. Serveras ur stekpannan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.