Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelettrulle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bra bjudmat att göra i föreväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. ( fungerar utmärkt att göra med dinkelmjöl)
  2. Smält smör, vispa i mjöl. Tag från plattan och tillsätt mjölk och vatten. Vispa kraftigt till tjock jämn smet. Tillsätt det lätt vispade äggen och blanda till slät smet. Bred ut på bakplåtspapper i långpanna och grädda i ugn, 175 grader ca 20 min.
  3. Går utmärkt att göra i förväg och även att frysa in.
  4. Gör valfri stuvning (ganska tjock) och lägg på omeletten och rulla i hop som rulltårta. Lägg åter i långpanna en stund innan servering och strö över ost. Låt bli varmt och osten få färg.
  5. Servera med sallad.
  6. (Skaldjur och dill är en väldigt god stuvning till rullen.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.