God både ljummen och kall. Den håller sig fint i kylskåp ett par dygn.
Instruktioner
- Finstrimla bacon och stek i het panna.
Låt svalna på hushållspapper.
Rör samman övriga ingredienser.
Droppa eventuellet i lite av det avsvalnande fettet mot slutet.
Krydda med en aning nymald peppar.
- Rör samman ägg och grädde.
Stek i margarin på medelhög värme.
Skaka pannan så att smeten rinner ner och stelnar.
När ytan på omeletten börjar se torr ut stjälps den upp på en tallrik och ner i pannan igen för att stekas på båda sidor.
- Låt omeletten svalna en aning.
Skall den serveras kall kan den rullas ihop utan fyllning och förvaras i kyl tills det är dags att äta.
- Strö någon matsked nyriven pepparrot på omeletten och bred ut baconröran över hela ytan.
Rulla ihop till en fast rulle.
- Serveras som den är eller ihop med en lättare grönsallad.
Publicerat den
9 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Om man byter ut margarinet mot smör så blir det en perfekt Lchf rätt.