Tål inte alla kryddor så detta blev ett recept som blev lite här och lite där plus mitt eget förslag. Gott blev det och jag kan tänka mig att det passar med en vitvinsskvätt i det hela också.
Instruktioner
- Koka upp vatten och buljongtärningar och lägg i kycklingfiléerna. Låt koka under lock på svag värme i ca 25 minuter, längre om kycklingen är fryst. Ta upp kycklingbitarna och skär dem sedan i små bitar men spara buljongen.
- Smält smöret och strö över mjöl och rör om, späd med buljongen. Låt soppan småkoka och sätt sedan dit moroten i tärningar plus lökpulver och vitlök. Låt småkoka ett antal minuter till. Bryt sedan ned spagettin i ätvänliga bitar och slå på grädden och späd ev. med mera vatten eller grädde om det blir för tjockt. Smaka av med ketchup, persilja, salt och peppar. Känn efter så att allt är perfekt och så ätvänligt gott som det kan bli. Kocken känner och smakar av för bästa resultat.
Publicerat den
21 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar