Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Onsalagryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En bra bjudgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven och fläkfilén i bitar. Fräs korv, kött och den strimlade paprikan.
  2. Krydda med salt, peppar och mejram. Pudra över vetemjöl. När köttet fått fin färg häll över grädde, svarta oliver, syltlök, gurka och mango chutney.
  3. Låt allt småkoka ca 20 minuter. Koka ris till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.