Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oreganokyckling

(29 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt lättlagat, hela familjen älskade detta recept. Mycket sås ska det vara. Detta kommer vi göra många gånger!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Skala och hacka vitlöken.
  2. Bryn kycklingen runt om i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
  3. Blanda grädde, buljongtärning, oregano och balsamvinäger i en gryta. Lägg i kycklingen och vitlöken. Låt allt koka under lock i ca 5 minuter.
  4. Servera med kokt potatis, morötter och salladslök.

Liknande recept

Kommentarer (29)

  • Elis 11 februari 2008

    Alltid lika fina recept från dig.Jag är inte förvånad! Muuums!

  • janetta 15 februari 2008

    Jätte gott!

  • trampolin 16 februari 2008

    Det var jättegott :)

  • maria_nilsson67@hotmail.com 20 februari 2008

    Jättegott :)

  • Pikkujag 25 februari 2008

    Det vat jätte gott! Vi har tyvärr inget loc till stekpannan så såsen kokade bort lite men vi fördubblar vätskan nästa gång så blir det säkert bra. Absolut ett recept som kommer att serveras flera gånger hemma hos oss

  • leifdufva 11 mars 2008

    riktigt god

  • LottenE 17 mars 2008

    Jättegott men nästa gång kommer vi att minska mängden balsamvinäger, den smaken tog över lite för mycket enligt oss.

  • PappaLars 19 mars 2008

    Väldigt god sås! Vi gjorde dubbelt av den.

  • kiiiiraa 20 mars 2008

    UNDERBART! tack!

  • enAnnan 26 mars 2008

    En av favoriterna hemma hos oss vad gäller kyckling!

  • emmfor 15 april 2008

    vårt bästa kycklingrecept

  • Pipa 16 juni 2008

    Lättlagad och god kycklingrätt, kommer att laga den igen.

  • gilmo 5 juli 2008

    sper gott och lätt å göra. jag hade ingen balsamvinäger hemma så jag tog citron istället. gott det med. tillockmed min kräsne 1½ åring åt av den :) spuer bra

  • heanea 21 juli 2008

    Detta recept var helt underbart!

  • jossanbla 29 juli 2008

    underbart gott tyckte alla i familjen :) ett recept som rekommenderas å kommer användas fler gånger :)

  • Millidill 5 augusti 2008

    Mitt nya favvo recept... :-)

  • mariaols 8 augusti 2008

    Mycket gott! Jag gjorde det här receptet när vi hade gäster i lördags. Mycket uppskattat. Hade ingen balsamvinäger så jag gjorde som gilmo och tillsatte citron istället. Serverade med ris och sallad.

  • jossanbla 9 augusti 2008

    Bland det godaste jag ätit! Enkelt å göra, passar även bra med pasta till :)

  • pillan84 6 september 2008

    Jätte gott Alla i familjen tyckte om de. Kommer laga de flera gånger:)

  • oscar9494 28 april 2009

    Väldigt gott! Har gjort den här rätten flera gånger, mkt uppskattat av hela familjen! ;P

  • bompen 25 november 2009

    Supergott.

  • lena4 8 december 2009

    Håller bara med alla andra SUPERGOTT. Kommer jag att göra många gånger. En fempoängare.

  • MosterA 7 februari 2010

    Helt OK! Men jag kommer nog att krydda mer nästa gång.

  • gaya83 18 mars 2010

    väldigt gott! tack! smakade super med färsk grönsallad.

  • GabriellaPettersson 20 mars 2010

    Jätte gott!

  • Hagdahl 6 april 2010

    Supergod har gjort den många gånger, serverar den med bulgur.

  • Heisjo 24 maj 2010

    Underbart gott!

  • Sassa_k 4 december 2010

    Jättegott! Jag kryddade lite mer, då vi gillar det. Tack för receptet - balsamvinägern gav en fin touch!

  • abdullah3057 18 september 2011

    Toppenrecept!! 5 av 5

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.