Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oreganokyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagat och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär varje kycklingfilé i tre bitar på längden. Skala och hacka vitlöken.
  2. Bryn kycklingen runt om i smör i en stekpanna, salta och peppra.
  3. Blanda grädde, buljongtärning, oregano och balsamvinäger i en gryta. Lägg i kycklingen och vitlöken. Låt allt koka under lock i ca 5 min.
  4. Servera med kokt potatis i halvor, morötter och salladslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.