Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oréganokyckling

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart god anrättning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär varje file i tre eller fyra bitar på längden Salta o krydda Bryn varje bit gyllenbrun Dela lök och övriga grönsaker i lagom stora bitar och lägg i panna tillsammans med grädde och creme fraiche och buljongtärning Lägg de brynta filebitarna i blandningen och koka under svag värme i ca 10 minuter. Avsmaka med balsamvinäger och kryddor
  2. Serveras gärna med kokt potatis, morötter och salladslök

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • AnitaS 18 november 2007

    Hej och tack för gott recept. Jag la i lite soltorkade tomater och tomatpuré för att få mer Italien känsla. :o) Mycket gott. Kram, Anita

  • Mircku 7 december 2007

    Med påtrycking från maken satte vi en 4:a. testar soltorkade tomater nästa gång!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.